Over Solvus

“Solvus is dedicated to meet the strategic and structural, human and HR Cost related challenges of organisations today, and especially tomorrow.”

Het arbeidsgerelateerde landschap is continu in beweging, waardoor organisaties in staat moeten zijn om aan een enorme snelheid te transformeren. Om deze uitdagingen aan te gaan heeft u als bedrijf nood aan een toegewijde partner die samen met u op zoek gaat naar de juiste oplossingen om uw bedrijf sterker, veerkrachtiger, flexibeler, kortom, klaar voor de toekomst te maken.

Wij houden de regie in handen met betrekking tot uw personeelsgerelateerde uitdagingen. Hierbij is onze focus erop gericht vraag en aanbod op elkaar af te stemmen: door opleiding, aanwerving, outplacement of op andere manieren.

We streven steeds naar het verlagen van kosten en het optimaliseren van efficiëntie zonder de kwaliteit van uw bedrijf aan te tasten. Verandering met een minimum aan neveneffecten: daar gaan we voor.

Door sterk procesgedreven te werken faciliteren we positieve verandering. Onze structurele aanpak start met een grondige analyse van uw bedrijf. De conclusies die we hieruit trekken zijn het startpunt van de daadwerkelijke implementatie. Deze combinatie van advies en implementatie zorgt voor de gewenste toegevoegde waarde en een verzekerde return on investment.

Klik hier voor meer informatie over onze expertises.