Talent Acquisition

VAN STRATEGISCHE PLANNING TOT ANALYSE

Door het verlagen van uw kosten en het verhogen van uw efficiëntie, voorziet Solvus uw bedrijf in positieve transformatie. Onze oplossingen richten zich op het veerkrachtiger, sterker en flexibeler maken van de belangrijkste assets binnen uw HR -value chain, namelijk uw medewerkers.

Talent acquisition is dan ook een belangrijk aspect van uw bedrijfsstrategie. De expertise van Solvus bestaat er in om flexibele, modulaire end-to-end oplossingen te formuleren voor elke stap in het talent acquisition proces.

REGISSEUR VAN UW TALENT ACQUISITION PROCES

Als strategische partner zetten we samen met u de krijtlijnen uit en implementeren we vervolgens de door u bepaalde routes binnen uw HR-beleid.
Solvus speelt een centrale rol door de controle en verantwoordelijkheid op te nemen over elk onderdeel van het rekruteringsproces dat u aan onze expertise toevertrouwt.

Onze ervaren consultants aligneren uw bedrijfscultuur en –strategie met de aangewende processen en methoden. Het toepassen van vernieuwende denkwijzen en het inzetten van onze technologische partners leiden tot toegevoegde waarde onder de vorm van kostcontrole, geoptimaliseerde processen, versterkt talent en verhoogde integratie van mensen.

EEN INDIVIDUELE BENADERING

Solvus start steeds met een diepteanalyse van de sectoriële arbeidsmarkt en van uw bedrijf. Onze geïntegreerde oplossingen worden afgestemd op uw individuele noden. Deze behoefteanalyse vormt de basis voor een globale of gedeeltelijke oplossing die bestaat uit een geïndividualiseerd programma op korte of lange termijn.

talent-acquisition

AANDACHT VOOR PROCES EN RESULTAAT

Doorheen het volledige proces vormen uw doelstellingen de leidraad om tot resultaat te komen. Innovatieve tools en methoden stellen ons in staat om op elk moment, in real time terug te koppelen en effectiviteit aan te tonen. Dit doen we met de ondersteuning van geprefereerde IT partners in ons ecosysteem. Door het inzetten van innovatieve oplossingen optimaliseren we continu onze dienstverlening.

ONZE STERKTES

  • Strategische inzichten als basis: uw HR-beleid wordt gealigneerd met de strategische uitdagingen en doelstellingen van uw bedrijf.
  • Modulaire dienstverlening: het pakket wordt samengesteld op basis van uw individuele behoeften.
  • Kostenoptimalisatie: outsourcen van diensten binnen expertisedomeinen zorgt voor een optimalisatie van kosten op korte en lange termijn door een efficiënter proces en betere fit tussen profiel en kandidaat.
  • Multi-merkenstrategie met nationale spreiding.
  • Innovatieve technologie met als doel efficiëntie en inzicht verhogen.