Solvus Freelance

Solvus Freelance faciliteert in het proces van het inhuren van freelancers. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een snel en makkelijk proces. Contractmanagement en facturatie in een online portaal, die 24/7 toegankelijk is. 

Opdrachtgevers hebben inzicht en zekerheid in het proces. Daarnaast nemen wij ook nog de risico's wat betreft de inhuur van freelancers.

Flow zzp

Contactgegevens

Adres

Bezoekadres: P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Postadres: Postbus 1 
1300 AA Almere

Telefoonnummer

+31 (0)36 529 45 73

Email

tessfreelance@solvus.nl

Bedrijf

CapitalP ZZPay B.V., dochter van USG People, is opgericht  in 2008, met als doel de administratie met betrekking tot het inhuren van freelancers te faciliteren. Eind 2011 heeft CapitalP ZZPay B.V. een naamwijziging doorgevoerd met als handelsnaam USG Freelance. Het service platform is toen ook volledig gedigitaliseerd, waardoor USG Freelance zich breder heeft ontwikkeld.

Solvus BV is tevens onderdeel van USG People en richt zich voornamelijk op het managen en verbeteren van inhuurprocessen bij klanten. Dit alles vindt digitaal plaats. Een logische stap om USG Freelance, gezien onze ontwikkeling en digitalisering, onder Solvus BV. te laten vallen. In 2017 is USG Freelance dan ook verder gegaan onder de naam Solvus Freelance. 
We zijn inmiddels wat jaren verder, maar deze onze sterke genen zijn nog steeds merkbaar. Dit maakt dat Solvus Freelance tot op de dag van vandaag één van de grootste spelers is op het gebied van contractmanagement van freelancers voor klanten. Naast een grote klantenportefeuille, bieden wij ook onze service aan alle Starbrands van USG People, waaronder Start People, Unique, USG Engineering, ASA, Secretary Plus en USG People zelf. Wij zijn vastberaden om onze dienstverlening te blijven optimaliseren en door kwaliteit te borgen te blijven groeien. Wij streven ernaar om succesvol te zijn in het ontzorgen van opdrachtgevers bij het inhuren van freelancers bij onze klanten.

Solvus Freelance is een handelsnaam van CapitalP ZZPay BV en is onderdeel van USG People NV. 
 

Het team

Solvus Freelance

Solvus Freelance bestaat uit een team van experts. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de implementatie, begeleiding, advisering en ondersteuning bij het inzetten van freelancers.

Wij beheren het proces in Tess Freelance, onderhouden contact met onze opdrachtgevers en freelancers en kijken altijd samen met alle partijen naar de beste oplossing. 

Met elkaar zorgen wij ervoor dat freelancers zeker aan de slag kunnen en tijd ontstaat voor andere zaken, zoals ondernemen!