Performance en Development Management

VAN OPEN CURSUS TOT IN-COMPANY OPLEIDING

Door het verlagen van uw kosten en het verhogen van uw efficiëntie, voorziet Solvus uw bedrijf in positieve transformatie. Onze oplossingen richten zich op het veerkrachtiger, sterker en flexibeler maken van de belangrijkste assets binnen uw HR-value chain, namelijk uw medewerkers.

Via Performance & Development Management draagt Solvus bij aan het verhogen van uw organisatiecapaciteit door het versterken van uw medewerkers op 4 domeinen: pioneering, performance, people en process.

BEDRIJFSANALYSE ALS STARTPUNT, VERANKERING ALS EINDDOEL

Inzicht in uw bedrijf, waarden en cultuur zijn een belangrijke voorwaarde om de juiste ‘fit’ tussen competenties en noden te vinden.

Deze inzichten vindt Solvus samen met u door middel van aangepaste Assessment & Development Centers. Zo leggen we de ontwikkeling van uw mensen in lijn met de koers die u met uw bedrijf wil varen.

Solvus staat u ook bij in het geven van gewenste opleidingen en trainingen. Door middel van begeleiding en advies zorgen we ook dat alle randvoorwaarden van uw competentiebeleid geoptimaliseerd worden.

Samen met u bepalen we de meest wenselijke en haalbare methoden en pakketten om uw talent performance & development beleid te ontwikkelen en te implementeren. Dit doen we in alle fasen van uw employee lifecycle: van onboarding tot outsourcing.

Door het aanwenden van actief lastenverlagende maatregelen, gaan verhoging van efficiëntie en verlaging van kosten hand in hand.

performance-development

Audit:

Intake en analyse om uw knelpunten te identificeren.

Advies:

Een frisse kijk op uw organisatie leidt tot nieuwe inzichten en een duidelijk plan.

Operationalisatie:

Een modulair aanbod op maat van uw werknemers en behoeften, met oog voor bedrijfseigen modellen en systemen.

Integratie:

Nieuw verworven competenties verankeren door natrajecten, opvolging en vervolgopleidingen in verschillende vormen zoals het coaching café of development center.

ONZE STERKTES

  • Onze ervaren coaches en consultants nemen uw bedrijfsstrategie als startpunt.
  • Kostenoptimalisatie door het inzetten van lastenverlagende maatregelen.
  • Integratie in uw bedrijf door het personaliseren van onze tools en methoden.
  • “On the job learning” voor integratie van verworven competenties.
  • Co-creatieve optimalisatie van uw trainingsbeleid op lange termijn.